A është edhe Orelesi një çështje tek Skënderbeu?

2
SHPËRNDAJE

Superiorja/ Erdhi si një rikthim i bujshëm, ndeshjen e parë ishte menjëherë titullar, por tashmë duket se edhe Nuredin Orelesi si ka më hapësirat si më parë në rradhët e Skënderbeut. Në fillim cështja “Plaku”, më pas edhe kapiteni Shkëmbi, tashmë duket se edhe Orelesi është një problem më vete.

Nuruden Orelesi në aksion
Nuruden Orelesi në aksion

Pak kohë ma parë, përpara largimit të tij nga Skënderbeu drejtë Ukrainës, nigeriani nuk e diskutonte formacionin. Por tani kohët dhe gjërat kanë ndryshuar, për më tepër edhe stradegjia e klubit kampion në Shqipëri.

Tek Skënderbeu nuk ka më emra, por politika të ndryshme, ku lojtarët e rinj në mosh avantazhohen për një vend titullari. Por kemi edhe rastin “Salihi”, i cili me golat e tij largon problemin e të qenurit mbi 30-vjec.

2 KOMENTET

Comments are closed.