Agostinelin, paratë e mbajnë ende tek Skënderbeu

0
SHPËRNDAJE

 

Skuadra e Skënderbeut ende se ka vendosur largimin e trajnerit Andrea Agostineli. Në fakt në ecurinë e ekipit, i cili nga vendi i parë dhe i shkëputur ndaj rivalëve, tashmë e sheh veten i treti në tabelë, Agostineli duhet të ishte larguar. Por duket qartë se është ana financiare që e mban ende trajnerin në rradhët e korcarëve. Largimi i tij në zgjedhje të klubit do të thotë se pagat vazhdojnë të përfitohen deri në fund të sezonit. Të huajt ndryshe nga trajnerët tanë, dinë t’i kompsitin mirë kontratat, ndaj është e vështirë “t’i flakësh në rrugë”.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.