Alban Hoxha:Kërkon falje , dorëzon dhe shiritin e kapitenit

0
SHPËRNDAJE

Kapiteni i Partizanit Alban Hoxha , vendos pikat mbi “i” për të gjitha aludimet ne media rreth pezullimit te tijë.

Hoxha:Klubi ka vendosur një rregullore të brendshme, të cilën unë dhe shokët e mi duhet ta respektojmë. Kur kjo rregullore nuk respektohet unë marr përsipër përgjegjësitë. I kërkoj falje klubit ,stafit teknik dhe shokëve të skuadrës. Për këtë arsye dorëzoj edhe shiritin e kapitenit për të dhënë shembull për të gjithë. Jam gati të rikthehem në vendin tim, pranë skuadrës dhe të jem në dispozicion të klubit, trajnerit dhe ekipit për të mirën e Partizanit.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.