Amerika bie në shtëpi (video)

0
SHPËRNDAJE

Në vitet e fundit Shtetet e Bashkuara kanë qenë më rezultative në përballjet me Meksikën, rivalen e saj të vjetër të kontinentit. Por ishin miqtë që diktuan lojën në Columbus, Ohio dhe duhet të fitonin më thellë sesa 1-2 pasi krijuan një volum të madh loje, goditën dy herë shtyllën dhe humbën një mori rastesh. Dos Santos dhe veterani Marquez shënuan për “trikolorin” ndërsa për amerikanët shënoi Wood.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.