Anglia pranë humbjes së futjes së katër klubeve në Champions

0
SHPËRNDAJE

968678-c485bcee-5da7-11e5-97d1-bb22eebd3622
Festa e Juventus pas fitores ndaj Manchester City

Rezultatet e dobëta të klubeve angleze në Europe mund të shkaktojnë humbjen e katër vendeve në Champions League për Anglinë. Në vend të Anglisë, shteti që do mund të fusë katër klube në Champions do të jetë pas shumë vitesh përsëri Italia e cila ka futur vetëm tre, bazuar në koefiçientët e paraqitjeve të klubeve në Europë. Për bazë merren pesë vitet e fundit dhe vitin e kaluar asnjë klub anglez nuk hyri në tetëshen e asnjërit prej dy kupave europiane ndërsa italianët bënë paraqitje të mira vjet me Juventus në Champions dhe Napoli e Fiorentina në Europa League.

Renditja momentale është kështu:

1- Spanja 86.142   2. Gjermania 67.606   3. Anglia 65.284   4. Italia 6.105

S'KA KOMENTE

Comments are closed.