Arbitrat, seminarë dhe teste fizike

0
SHPËRNDAJE

imageArbitrat shqiptarë të futbollit po përgatiten që të zhvillojnë seminarin e tyre vjetor. Ai do të zhvillohet nga data 18 deri me 21 gusht në Hotel “White Dreams” në Tiranë. Pjesëmarrës në të, do të jenë arbitra dhe asistentë të tyre. Seminare fokusohet në një analizë teknike të edicionit të kaluar futbollistik dhe sidomos përqëndrimi tek mangesite që janë vënë re në të, dhe njohja me të rejat që vijnë për gjykimin nga ana e FIFA-s etj. Më pas ata do të kalojnë në provim me shkrim dhe teorik si do të zhvillojnë video-teste. Në përfundim ata do të zhvillojnë edhe testet fizike. Ato do të realizohen në stadiumin kombëtar “Qemal Stafa” më darë 19 gusht në orën 17:00-20:00 me arbitrat, dhe më 21 gusht me asistentët.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.