Bakaj 4 ndeshje…

0
SHPËRNDAJE

VENDIM

I mbajtur sot me date 11 Mars 2016, ne mbledhjen e Komisionit te Disiplines se FSHF-se per shqyrtimin e e problemeve disiplinore te konstatuara ne ndeshjet e kategorive te ndryshme te Kampionatit Kombetar te Futbollit dhe per shqyrtimin e kerkesave te paraqitura.
Komisioni pasi u njoh me relacionin e Sekretariatit Teknik, shqyrtoi dokumentacionin e paraqitur, si i diskutoi ceshtjet ne teresi, ne perfundim bazuar dhe ne nenet 76 dhe 77 te KDS.
VENDOSI:

1. KF “Partizani”, per sjellje te gabuar te spektatoreve, denohet me gjobe ne masen 100.000(njeqindmije) leke, bazuar ne nenin 66/1 te KDS

2.Lojtari i KF “Tirana”, Elis Bakaj, per sjellje jo sportive ndaj zyrtarit te ndeshjes, denohet me 4(kater) jave pezullim nga aktiviteti sportiv, bazuar ne nenin 49/1.a te KDS.

3.KF “Flamurtari”, per sjellje te gabuar te spektatoreve, denohet me gjobe ne masen 100.000(njeqindmije) leke, bazuar ne nenin 66/1 te KDS.

4.KF “Kukesi”, per sjellje te gabuar te spektatoreve, denohet me gjobe ne masen 100.000 (njeqindmije) leke, bazuar ne nenin 66/1 te KDS.

5.Lojtari i KF “Vora”, Gazmir Fucija, per goditje me berryl ndaj lojtarit kundershtar, denohet me 5(pese) ndeshje pezullim nga aktiviteti sportiv, bazuar ne nenin 48/1.e te KDS.

6.KS “Vlora” U-19, per mosparaqitje ne ndeshje me KF “Lushnja” U-19, humbet ndeshjen ne tavoline me rezultatin 3 me 0, bazuar ne nenin 55/1 te KDS.

7.KF “Shkendia B.T” U-19, per deshtim ne permbushjen e pergjegjesive ne ndeshje me KF “Kastrioti” U-19, humbet ndeshjen ne tavoline me rezultatin 3 me 0, bazuar ne nenet 64 dhe 65 te KDS.

Kunder vendimit mund te behet ankim brenda 3 (tre) diteve ne Komisionin e Apelit.

                                     Komisioni i Disiplines

Kryetar                                                                    Anetar                                                      Anetar                Ilir Lame 
Eno Bushi                         Sajmir Xhuglini                                                                                                                                                                                                             

S'KA KOMENTE

Comments are closed.