De Biasi: Një person më pengoi kalimin te Italia

0
SHPËRNDAJE

Gianni De Biasi
Gianni De Biasi

Duket se Gianni De Biasi nuk e ka ndërmend të ndalet me vetëreklamimin e radhës duke deklaruar se ishte vetëm një hap drejt stolit të Kombëtares italiane por një njeri i vetëm e pengoi këtë kalim. Një deklaratë që nuk zbulon me tepër, as identitetin e këtij personi enigmatik, por që vjen në një kohë kur Kombëtarja jonë gjendet në një situatë të turbullt me shumë probleme në fushë dhe jashtë saj.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.