Dënime për Partizanin dhe Tiranën

0
SHPËRNDAJE

FSHF1.Lojtari i KF “Tirana”,Erjon Vucaj, për provokim ndaj publikut me gjeste ofenduese, në bazë të Nenit 53 të KDS, dënohet me pezullim nga gara për 2 (dy) ndeshje.

2.Zyrtari i KF “Partizani”, Edmond Haxhia,për sjellje jo sportive ndaj zyrtarëve të ndeshjes, në bazë të Nenit 20 dhe 49/2/a) te KDS, dënohet me 8 (tete) ndeshje pezullim nga aktiviteti duke ju ndaluar qendrimi në stolin e rezervave, dhomat e zhveshjes dhe territorin përreth fushës së lojës.

3.Lojtari i KF “Kukësi B”, Artan Batusha për sjellje jo sportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të nenit 49/1/a) të KDS, dënohet me 4 (kater) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

4.Lojtari i KF “Kukësi B”, Kadri Mema, për goditje me shkelm ndaj kundërshtarit, në bazë të nenit 48/1e) te KDS, dënohet me 5(pese) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

5.Lojtari i FC “Internacional”, Xhonosan Asimetaj, për sjellje jo sportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të nenit 49/1/a) të KDS, dënohet me 4(kater) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

6.Zyrtari i SHS “Përmeti” Haki Carcani, për sulm ndaj zyrtarit të ndeshjes duke ushtruar dhune fizike, në bazë të nenit 11/f); 20; 49/2/b) të KDS denohet me 18(tetembedhjete) muaj pezullim nga çdo veprimtari futbollistike duke ju ndaluar qendrimi në stolin e rezervave, dhomat e zhveshjes dhe territorin përreth fushës së lojës.

7.Lojtari i SHS “Përmeti”, Abaz Zaimi për sulm ndaj zyrtarit të ndeshjes në bazë të nenit 11/f ; 49/1/b) te KDS, dënohet me 12 (dymbëdhjetë) muaj pezullim nga çdo veprimtari fustbollistike.

8.Lojtari i SHS“Përmeti”, Emiljan Mihali, për sulm ndaj zyrtarit të ndeshjes në bazë të nenit 11/f ; 49/1/b) te KDS, dënohet me 12 (dymbëdhjetë) muaj pezullim nga çdo veprimtari fustbollistike.

9.Lojtari i KF “Këlcyra”, Saimir Kule,për dhune ndaj lojtarit kundershtar, në bazë të nenit 48/1.e) të KDS, denohet me 8(tete) ndeshje pezullim nga aktivitet.

10.Zyrtari i KF “Butrinti”, Markeljan Alinani, për dhune ndaj lojtarit kundershtar , në bazë të nenit 48/2.b) të KDS ,denohet me 9(nente) ndeshje.

11.KF “Këlcyra”, për dështim në përmbushjen e përgjegjësive duke mos garantuar sigurinë e lojtarëve të klubit kundërshtar dënohet me gjobë në masën 100.000 (njeqindmije) leke., bazuar ne nenin 65/1 te KDS.Ne zbatim të nenit 136 të KDS, gjoba të aplikohet në masën 20%.

12.Lojtari i KF “Delvina”, Mikeljano Cuno, për sjellje jo sportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të nenit 49/1/a) të KDS, dënohet me 4(kater) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

13.Lojtari i KF “Gramozi”, Ardit Baci, për lojë të rëndë ndaj kundërshtarit, në bazë të nenit 48/1/b) të KDS, dënohet me 2(dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

14.Lojtari i KF “Besa” U-19, Emiljano Masha, për sjellje jo sportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të nenit 49/1/a) të KDS, dënohet me 4(kater) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

15.Zyrtari i KF “Besa” U-19, Ylli Teliti, paralajmerohet se rast perseritje do te jete subjekt i dispozitave qe permban Kodi i disiplines Sportive, bazur ne nenin 13 te KDS.

16.Lojtarët e KF “Vlora” U-19, Marsel Xhaka, Daniel Arapi dhe Isuf Arrapaj, për sulm ndaj kundërshtarëve në bazë të nenit 48/1/e) të KDS, denohen me 5 (pese) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

17.Lojtari i KF “Kukësi” U-17, për sjellje jo sportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të nenit 49/1/a) të KDS, dënohet me 4(kater) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

18.KF “Porto” U-17,per mosparaqitje ne ndeshje me KF “Internacional” U-17, humbet ndehshjen ne tavoline me rezultatin 3me 0 ne tavolin, bazuar ne nenin 55/1 te KDS.

19.Lojtari i KF “Partizani” U-17,Aurel Vata, për pështymje ndaj kundërshtarit, në bazë të Nenit 48/1/f) të KDS, dënohet me 6 (gjashte)ndeshje pezullim nga aktiviteti.

20.Lojtari i KF “Korabi” U-17, Kledjan Kryeziu, për sjellje jo sportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, ne bazë të nenit 49/1/a) të KDS, denohet me 4 (kater) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

21.Pranimin e kerkeses se KF “Skenderbeu” dhe konvertimin e pjese se mbetur te denimit sipas nenit 135 te KDS. Vendimi behet i vlefshem ne momentin e kryerjes se pageses ne llogari te FSHF-se.

22.Paralajmerohet KF “Kastroti” U-19 dhe U-17, ne rast mos permbushje te detyrimeve financiare ndaj FSHF-se, do te perjashtohen nga aktiviteti sportiv.

23.Paralajmerohet KF “Bylis” U-19 dhe U-17, ne rast mos permbushje te detyrimeve financiare ndaj FSHF-se, do te perjashtohen nga aktiviteti sportiv.

Kunder vendimit lejohet ankim brenda 3 (tre) diteve perpara Komisionit te Apelit.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.