Derbi në hetim!

0
SHPËRNDAJE

 derbi 1

Zyrtarisht Komisioni i Disiplinës ka hapur hetimin për derbin e ndërprerë pak ditë më parë si pasojë e mungesës së energjisë elektrike.

 

 

                                        VENDOSI:

1.Çeljen e hetimit te pergjithshem disiplinor per ndeshje midis KF “Tirana” dhe KF “Partizani”, me date 30.11.2016 – 01.12.2016 . Ngarkohen sektoret perkates te FSHF-se per te mbledhur fakte dhe prova rreth problematikave te verejtura gjate ketij takimi.

 

 

Kunder vendimit lejohet ankim brenda 3 (tre) diteve perpara Komisionit te Apelit.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.