Dervishi: “Iki nga Kukësi”

0
SHPËRNDAJE

dervishi kukesiJo vetëm Mici, por edhe drejtori Dervishi mund të largohet nga Kukësi, dhe gjithçka do të jetë në dorë të Dhomës së Zgjidhjes së konflikteve.
Nëse lojtari fiton çështjen dhe del lojtar i lirë, atëherë Dervishi jep dorëheqjen. Gjithçka ai e tregon për Panorama Sport ku ka deklaruar:

“Mici është lojtar i Kukësit, ka një kontratë të rregullt dhe duhet ta zbatojë atë. Dhoma e Zgjigjes së Konflikteve, nëse do ta pranojë rastin e Micit dhe aq më keq, nëse do t’i japë të drejtë, atëherë do të jetë një precendent mjaft i rëndë, si për klubin tonë, ashtu edhe për të tjerët. Nëse ndodh ky skenar, atëherë unë do të jap dorëheqjen në shenjë proteste si drejtori i përgjithshëm i Kukësit”.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.