Dështon Sopoti, Vllaznia B ngjitet në Kategorinë e Parë

0
SHPËRNDAJE

U fol se Vllaznia B do e bojktonte takimin por jo vetëm që u paraqit por arriti të triumfonte.

90 minuta nuk mjaftuan për të përcaktuar fituesin. As koha shtesë nuk ndryshoi gjë ku me 1 barazim të bardhë 0-0 skuadrat iu drejtuan 11-metrshave. Vetë pas gjuajtjeve të penalltive u arrit të përcaktohet fituesi. Theksojmë se Çota i Sopotit kishte në këmbët e tij kualifikimin por dështoi.

Vllaznia B kalon në Kategorinë e parë dhe SOpoti zbret një kategori më poshtë. Nuk dihet çdo ndodh nqs edhe Vllaznia e madhe bie një kategori më poshtë sepse matematikisht edhe kjo gjë është e mundur.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.