Disiplina jep dënimet e radhës, në listë mungon Flamurtari

0
SHPËRNDAJE

 

fshf-nd-euml-rron-logon-e-humb-identitetin-komb-euml-tar_hd1.KF “Burreli”, për sjellje të gabuar të spektatorëve duke hedhur gurë e sende e gurë brenda rrethimit të fushës, në bazë të nenit 66/3/a te KDS , dënohet me 4(kater) ndeshje pa spektatorë në stadiumin përkatës.

2.Zyrtari i KF “Kevitan”, Shahin Berberi, për protestë të vazhdueshme ndaj vendimeve të arbitrit, në bazë të Nenit 20 dhe 56/1/a te KDS , denohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti duke i`u ndaluar qendrimi ne dhomat e zhveshjes, stolin e rezervave dhe territorin perreth fushes se lojes.

3.Zyrtari i KF “Ada”, Kujtim Shaba, për protestë ndaj vendimeve të arbitrit me fjalë e xheste ofenduese, në bazë të Nenit 20 dhe 56/1/a te KDS , denohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti duke i`u ndaluar qendrimi ne dhomat e zhveshjes, stolin e rezervave dhe territorin perreth fushes se lojes.

4.Lojtari i KF “Skrapari”, Klevis Haxhiu, per sjellje jo sportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 49/1/a te KDS , dënohet me 4 (kater) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

5.Lojtari i KF “Këlcyra”, FrediKamberaj, përsjellje jo sportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 49/1/a)te KDS , dënohet me 4 (kater) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

6.KF “Olimpiku” U-17,per aktivizim te lojtarit Mario Mero i datelindjes 1997, i cili nuk kishte te drejte te luante ne ndeshjen kunder KF “AkademiaTirane” U-17, humbet ndeshjen ne tavoline me rezultatin 3-0 , gjobitet me 600.000 (gjashteqindmije) leke gjobe dhe i zbriten 3(tre) pike nga klasifikimi bazuar ne nenet 54 te KDS.
Ne aplikim te nenit 136/1.e te KDS, gjoba do te aplikohet ne masen 3% te vleres .

S'KA KOMENTE

Comments are closed.