Duka: De Biazi trajneri më i mirë i të gjitha kohërave

0
SHPËRNDAJE


Presidenti Duka nuk i kurseu falenderimet e panumërta ndaj misterit De Biazi. Nuk e kisha menduar që cikli i tij kishte mbaruar, mendoja se ka bërë një punë të shkëlqyer dhe megjith♪7 vërejtjet e vogla mendoj se ai ka qenë trajneri më i mirë i kombëtares në gjithë historinë e saj.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.