EA Deklarata për Adam Johnson në FIFA

0
SHPËRNDAJE

Adam Johnson

Dje është raportuar se EA nuk mund të hiqte Adam Johnson nga FIFA për shkak të “çështjeve teknike”. Megjithatë, lëshoi një deklaratë.

Grupe në përkrahje të mos abuzimit të fëmijëve besojnë se kompania ka një përgjegjësi për të vepruar pasi ajo çështje prek miliona fëmijë.

Njerëzit kanë thirrur që të hiqet nga FIFA 16, dhe një zëdhënës për EA ka zbuluar se Adam Johnson tani është hequr.

“Adam Johnson është hequr nga listat aktive e  Sunderland dhe Anglisë në FIFA 16. Ne jemi duke punuar për të hequr atë nga llojet e tjera të lojës sa më shpejt që të jetë e mundur.”

FIFA 16 ka shitur më shumë se 2.5 milionë disqe në Mbretërinë e Bashkuar vitin e kaluar, dhe është një nga lojërat më popullore në të gjitha platformat.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.