Elbasani në “greminë”

0
SHPËRNDAJE

ELBASANIKATEGORIA1Plot 300 milion lekë borxhe ka Elbasani ndaj degës së tatim-taksave, e cila ka kërkuar falimentimin e klubit.

Bashkia është vënë në lëvizije dhe pret nga qeveria përgjysmimin e borxhit, dhe një afat prej 17 muajsh për ta shlyer.

Ndërkohë kryebashkiau Sejdiu tregon se ka edhe një rrugë tjetër shpëtimi, pasi aksionet po kërkon t’i bleje një kompani angleze.

Nëse situata nuk ndryshon dhe klubi falimentin, atëherë verdheblutë do ta nisin gjithçka nga fillimi: prej Kategorisë së Tretë.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.