Emini dhe Lena së shpejti “shqiptarë”

0
SHPËRNDAJE

eminiErnest Gjoka i projekton si titullarë Nijaz Lenën dhe Izair Eminin, por këta dy lojtarë kanë pasaporta maqedonase dhe konsiderohen të huaj. Duke qenë se në ekip janë edhe katër të tjerë të huaj, kroatët Pejiç dhe Dvornekoviç si dhe dy brazilianët, ata kërkojnë që Lena e Emini të mos konsiderohen të huaj, ndaj kanë nisur punën që t’i pajisin me pasaporta shqiptare.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.