Flamurtari kundërshton Disiplinën

0
SHPËRNDAJE

Deklarata e Flamurtarit

flamurtariFlamurtari Football Club është njohur nëpërmjet faqes zyrtare te FSHF me vendimin e Komisionit te Disiplinës të datës 11 Mars 2016 me te cilin Klubi dënohet me gjobë, per sjellje të gabuara të spektatorëve .
Duke e vlerësuar si një vendim absurd të KD, Flamurtari F.C do të nisë menjëhere në FSHF kërkesen për rishikimin e vendimit,duke bashkëngjitur cd e ndeshjes. Shpresojmë qe e gjitha kjo të jetë një keqkuptim dhe jo vazhdimësi e vendimeve tendecioze ndaj Klubit tonë.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.