Flet Cani / “Sqaron” aludimet në media rreth formës fizike

0
SHPËRNDAJE

Ne një prononcimë per sajti e klubit të Partizani Edgar Cani “sqaron” të gjithë aludimet në media rreth gjendjes fizike të “bomberit”

Cani:Gjendja ime fizike ka ardhur si rezultat vetëm i mbingarkesave në stërvitje. Aktualisht po ndjek një program me intensitet të lart trajtimi në kujdesin e stafit mjekësor e shoqëruar me një përgatitje atletike të diferencuar nga grupi. Ndërkohë përgatitjen tekniko – taktike vazhdoj ta zhvilloj normalisht me skuadrën. Shpresoj që në të ardhmen nuk duhet të reagoj për formën time dhe të mos më duhet të mohoj fjalë jo të deklaruara nga unë personalisht , sepse nuk janë pjesë e profesionalizmit tim dhe nuk i shërbejnë pozitivisht ambjentit te Partizani.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.