Fotogaleri – Trajnerët dhe striptistja

0
SHPËRNDAJE

SHOW BIZ – Seria A/ Eshtë mjaft e mundshme që ta kërkoni në Google fjalën “Chiambretti”, para se të lexoni këtë artikull. “Chiambretti Night” nuk është një bar, por një program italian argëtues, që ka shkaktuar zhurmë të madhe disa vite më parë. Ajo përbëhej nga shfaqje të ndryshme, ku intervistohej një figurë publike. Një prej momenteve pikante të këtij emisioni ishte surpriza striptizë. Prandaj, nuk është për t’u habitur që personazhe të njohur nga futbolli, Seria A, e kanë pranuar kërkesën për këtë shfaqje. Këto ishin të ftuarit më të shquar.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.