FSHF mbyll seleksionimet, 1100 lojtarë të vëzhguar

0
SHPËRNDAJE

Kombëtarja/ Eshte mbyllur fushata seleksionuese per kandidtete e ekipit kombetar qe ka filluar me 5 janar ne Selanik dhe ka vazhduar per gati gjithe muajin janar. Jane skeduar dhe pare nga afer 1100 futbolliste kandidate te skuadres kombetare ne kampingjet e zhvilluar ne Shqiperi dhe jshte saj. Kete fundjave kanë përfunduar në Qendrën Stërvitore të Ekipeve Kombëtare, seleksionimet e futbollistëve kandidatë për skuadrat kombëtare të moshave të datëlindjes 2000-2001, sipas një grafiku të përcaktuar më parë nga sektori i ekipeve kombetare, për futbollistët kandidatë të ekipeve kombëtare. Ky ishte grupimi i dytë me lojtarë nga të gjitha zonat e Shqipërisë edhe nga Kosova pas atij te datelindjes 1998-1999. Gjatë kësaj jave, grupi i punës për këtë seleksionim ishte i përbërë nga, Giovani De Biassi trajner i ekipit kombetar, Paolo Tramezzani ndihmëstrajner i ekipit kombëtar, Arjan Bellai trajner i ekipit U-19, Xhemal Mustedanagiç trajner i ekipit U-17, Vasil Bici dhe Abdyl Kuriu anëtarë të Komitetit Ekzekutiv dhe specialistë futbolli.

imageGjithsej, në katër ditë, u seleksionuan rreth 400 futbolliste të datëlindjes 1998-1999 dhe 2000-2001. Ja sa futbollistë u seleksionuan sipas zonave:

5 janar Selanik dt.1998-99 (31 kandidatë) dt.2000-01 (36 kandidatë)

6-7-8 janar Athinë dt.1998-99 (85 kandidatë) dt.2000-01 (75 kandidatë)

9 janar Zyrih dt.1998-99 (36 kandidatë) dt.2000-01 (23 kandidatë)

11 janar Verona dt.1998-99 (55 kandidatë) dt.2000-01 (50 kandidatë)

Gjithsej, në katër ditë, u seleksionuan 305 të datëlindjes 1998-1999. Ja sa futbollistë u seleksionuan sipas zonave:

19 janar 2016 Zona e Tiranës dhe Zona e Durrësit 155 futbollistë

20 janar 2016 Zona e Fierit dhe Zona e Korçës 60 futbollistë

21 janar 2016 Zona e Shkodrës dhe Zona e Elbasanit 50 futbollistë

22 janar 2016 Kosova 40 futbollistë

Gjithsej, në katër ditë, u seleksionuan 305 të datëlindjes 2000-2001. Ja sa futbollistë u seleksionuan sipas zonave:

26 janar 2016 Zona e Tiranës dhe Zona e Durrësit 222 futbolliste.

27 janar 2016 Zona e Fierit dhe Zona e Korçës 48 futbolliste.

28 janar 2016 Zona e Shkodrës dhe Zona e Elbasanit 73 futbolliste.

29 janar 2016 Kosova 44 futbolliste.

Eshte mbyllur fushata seleksionuese per kandidtete e ekipit kombetar qe ka filluar me 5 janar ne Selanik dhe ka vazhduar per gati gjithe muajin janar. Jane skeduar dhe pare nga afer 1100 futbolliste kandidate te skuadres kombetare ne kampingjet e zhvilluar ne Shqiperi dhe jshte saj. Kete fundjave kanë përfunduar në Qendrën Stërvitore të Ekipeve Kombëtare, seleksionimet e futbollistëve kandidatë për skuadrat kombëtare të moshave të datëlindjes 2000-2001, sipas një grafiku të përcaktuar më parë nga sektori i ekipeve kombetare, për futbollistët kandidatë të ekipeve kombëtare. Ky ishte grupimi i dytë me lojtarë nga të gjitha zonat e Shqipërisë edhe nga Kosova pas atij te datelindjes 1998-1999. Gjatë kësaj jave, grupi i punës për këtë seleksionim ishte i përbërë nga, Giovani De Biassi trajner i ekipit kombetar, Paolo Tramezzani ndihmëstrajner i ekipit kombëtar, Arjan Bellai trajner i ekipit U-19, Xhemal Mustedanagiç trajner i ekipit U-17, Vasil Bici dhe Abdyl Kuriu anëtarë të Komitetit Ekzekutiv dhe specialistë futbolli.

Gjithsej, në katër ditë, u seleksionuan rreth 400 futbolliste të datëlindjes 1998-1999 dhe 2000-2001. Ja sa futbollistë u seleksionuan sipas zonave:

5 janar Selanik dt.1998-99 (31 kandidatë) dt.2000-01 (36 kandidatë)

6-7-8 janar Athinë dt.1998-99 (85 kandidatë) dt.2000-01 (75 kandidatë)

9 janar Zyrih dt.1998-99 (36 kandidatë) dt.2000-01 (23 kandidatë)

11 janar Verona dt.1998-99 (55 kandidatë) dt.2000-01 (50 kandidatë)

Gjithsej, në katër ditë, u seleksionuan 305 të datëlindjes 1998-1999. Ja sa futbollistë u seleksionuan sipas zonave:

19 janar 2016 Zona e Tiranës dhe Zona e Durrësit 155 futbollistë

20 janar 2016 Zona e Fierit dhe Zona e Korçës 60 futbollistë

21 janar 2016 Zona e Shkodrës dhe Zona e Elbasanit 50 futbollistë

22 janar 2016 Kosova 40 futbollistë

Gjithsej, në katër ditë, u seleksionuan 305 të datëlindjes 2000-2001. Ja sa futbollistë u seleksionuan sipas zonave:

26 janar 2016 Zona e Tiranës dhe Zona e Durrësit 222 futbolliste.

27 janar 2016 Zona e Fierit dhe Zona e Korçës 48 futbolliste.

28 janar 2016 Zona e Shkodrës dhe Zona e Elbasanit 73 futbolliste.

29 janar 2016 Kosova 44 futbolliste.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.