FSHF, zbardhen vendimet e komisionit të disiplinës

0
SHPËRNDAJE

fshf
Vendimet

-KF “Permeti”, per shkak te dhunes te ushtruar ndaj gjyqtarit kryesor te ndeshjes nga lojtaret dhe zyrtaret e KF “Permeti” me pasoje nderprerjen perfundimtare te ndeshjes, denohet me humbjen e ndeshjes ne tavoline me rezultatin 3 me 0 me KF “Skrapari” bazuar ne nenin 12/1/g), 65/4 dhe 134 te KDS.

-Lojtari i KF “Tërbuni” Klajdi Toli, për protestë ndaj vendimeve të zyrtarit të ndeshjes me fjalë dhe xheste ofenduese, në bazë të nenit 56/1/a) të KDS, dënohet me 2(dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

-Lojtari i KF “Tërbuni”, Ditmir Beci, për protestë ndaj vendimeve të zyrtarit të ndeshjes me fjalë dhe xheste ofenduese, në bazë të nenit 56/1/a) të KDS, dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

-Lojtari i KF “Tërbuni”, Seadet Myftia, për protestë ndaj vendimeve të zyrtarit të ndeshjes me fjalë dhe xheste ofenduese, në bazë të nenit 56/1/a) të KDS, dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

-Zyrtari i KF “Mamurrasi”, Ded Ndreca, paralajmerohet se ne rast perseritje te shkeljeve disiplinore do te jete subjekt i masave disiplinore.

-Zyrtari i KF “Gramshi”, Bardhyl Minxhaj, për protestë ndaj vendimeve të zyrtarit të ndeshjes, në bazë të nenit 56/1/a) të KDS, dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

-Lojtari i KF “Internacional Tirana”, Ariol Asllani, për sjellje jo sportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 49/1/a) të KDS, dënohet me 4 (katër) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

-Lojtari i KF “Kevitan”, Emanuel Dule, për sjellje jo sportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 49/1/a) të KDS, dënohet me 6 (gjashtë) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

-KF “Burreli” U-19 dhe U-17, per mos paraqitje ne ndeshje me “Akademia AAS” U-17 dhe U-19 humbet ndeshjen ne tavoline me rezultatin 3 me 0, bazuar ne nenin 55 te KDS.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.