Gafa e Moçkës…

0
SHPËRNDAJE

Shpetim Mocka

Mund të ndodh që një portier të gaboi, është pjesë e lojës, por së fundmi Shpëtim Mocka, ka treguar një formë jo të mirë sportive. Goli i pësuar ndaj Luftëtarit ndikoi direkte në rezultat. Nuk është mirë të sulmohet një portier kur gabon, të gjthë mund të gabojmë, por ndonjëherë t’i vendosësh në evidencë gabimet e ndihmon të kuptoj më mirë vetveten dhe të punoj më shumë për të progresuar. Për më tepër në stolin e Teutës është ish-kapiteni Rizvani, një portier me eksperiencë në rradhët tona, por që nuk preferohet asnjëherë kohët e fundit tek “Djemtë e Detit”, mbase mungesa e konkurrencën e lehtëson më shumë Mokcën që të gaboi.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.