Gjest humanitar nga klubi i Shkëndijës

0
SHPËRNDAJE

charity-featuredShkëndija dorëzon ndihmat për rajonet e përmbytura

Klubi i futbollit Shkëndija përmes Kryqit të Kuq familjeve të goditura nga vërshimet në rajonin e Shkupit u ka dorëzuar pako me artikuj ushqimor që arrijnë vlerën e 10 000 eurove. Mjetet u grumbulluan nga shitja e biletave të ndeshjes Shkëndija-Sileksi, si dhe mjete të mbledhura nga kryesia, futbollistët, stafi teknik dhe administrata.

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.