Gjoba dhe paralajmërim Partizanit, ja vendimet e Disiplinës

0
SHPËRNDAJE

fshf-nd-euml-rron-logon-e-humb-identitetin-komb-euml-tar_hdVENDIM
I mbajtur sot me date 21 Prill 2016, ne mbledhjen e Komisionit te Disiplines se FSHF-se per shqyrtimin e e problemeve disiplinore te konstatuara ne ndeshjet e kategorive te ndryshme te Kampionatit Kombetar te Futbollit dhe per shqyrtimin e kerkesave te paraqitura.

Komisioni pasi u njoh me relacionin e Sekretariatit Teknik, shqyrtoi dokumentacionin e paraqitur, si i diskutoi ceshtjet ne teresi, ne perfundim bazuar dhe ne nenet 76 dhe 77 te KDS.

VENDOSI:

1.KF “Partizani”, per sjellje te keqe te spekatoreve te tij, denohet me 100.000 (njeqindmije) leke gjobe, bazuar ne nenin 65/1 te KDS. Gjithashtu paralajmerohet se ne rast perseritje se shkeljes perkatese do te pershkallezohen masat disiplinore, bazuar ne nenin 13 te KDS.

2.Zyrtari i KF “Besa”, Taulant Guma, per proteste ndaj vendimeve te arbitrit me gjeste, denohet me pezullim per 2(dy) ndeshje nga aktiviteti ,bazuar ne nenin 56/1.a te KDS.

3.KF “Burreli”, per sjellje te gabuar te spektatoreve, duke hedhur sende te forta brenda rrethimit te fushes, pa shkaktuar nderprerje te lojes, denohet me zhvillimin e 2 (dy) ndeshje pa spektator ne stadiumin perkates, bazuar ne nenin 66/3.a te KDS.

4.Lojtari i KF “Partizani B”, Fabio Hasa, per sjellje jo sportive ndaj zyrtarit te ndeshjes, denohet me 4 (kater) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 49/1.a te KDS.

5.Lojtari i KF “Domosdova”, Alfred Polisi, per sjellje jo sportive ndaj kundershtarit, denohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti , bazuar ne nenin 48/1.d te KDS.

6.Lojtari iKF “Skrapari”, Franc Spahiu, per sjellje jo sportive ndaj kundershtarit, denohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti , bazuar ne nenin 48/1.d te KDS.

7.Lojtari iKF “Himara”, Julian Prifti, per goditje me grusht ndaj zyrtarit te ndeshjes, denohet me 12 (dymbedhjete) muaj pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 49/1.b te KDS.

8.Lojtari iKF “Luftetari” U-19, Rudion Mahmutaj, per sjellje jo sportive ndaj zyrtarit te ndeshjes, denohet me 4(kater) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 49/1.a te KDS.

9.KF “Terbuni” U-19, per mosparaqitje ne ndeshje me KF “Shkendia B” U-19, humbet ndeshjen ne tavoline me rezultatin 3 me 0, bazuar ne nenin 55 te KDS.

10.Zyrtari i KF “Besa” U-17, Aldo Duro, per sjellje jo sportive ndaj zyrtarit te ndeshjes, denohet me 8 (tete) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 49/2.a te KDS.

11.Lojtari i KF “Vlora” U-17, Gersi Diamanti, per sjellje jo sportive ndaj zyrtarit te ndeshjes, denohet me 4 (kater) ndeshje pezullim nga aktviteti, bazuar ne nenin 49/1.a te KDS.

12.Lojtari i KS “Luftetari” U-17, Fjoral Lazaj dhe lojtari i KF “Butrinti” U-17, Benito Culli, per sjellje jo sportive ndaj kundershtarit, denohet secili me 2(dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 48/1.d te KDS.

13.Lojtari iKF “Tomorri” U-17, Gerald Hysaj dhe lojtari iKF “Fieri” U-17, Lucjan Zenaj, per sjellje jo sportive ndaj njeri -tjetrit, denohet secili me 2(dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 48/1.d te KDS.

14.Lojtaret e KF “Iliria” futsall, Fisnik Bllaca dhe Indrit Skorja, per goditje ndaj zyrtarit te ndeshjes, denohet secili me 12(dymbedhjete) muaj pezullim nga aktiviteti, bazuar ne 49/1.b te KDS.

15.Kerkesa e zyrtarit te KF “Tepelena”, Roland Gaba, per falje te pjeses se mbetur te denimit nuk merret parasysh pasi nuk ploteson kriteteret e percaktuar ne dispozitat e Kodit te Disilpines Sportiv.

16.Kerkesa e KF “Tomorri” U-19 , per falje te pjeses se mbetur te denimit nuk merret parasysh pasi nuk ploteson kriteteret e percaktuar ne dispozitat e Kodit te Disilpines Sportiv.

Kunder vendimit mund te behet ankim brenda 3 (tre) diteve ne Komisionin e Apelit.
Komisioni i Disiplines
Kryetar Anetar Anetar
Ardian Haci Arben Shkembi Ilir Lame

S'KA KOMENTE

Comments are closed.