Gjoba për Partizanin e Skënderbeun, vendimet e plota të Displinës

0
SHPËRNDAJE

fshf-nd-euml-rron-logon-e-humb-identitetin-komb-euml-tar_hdVENDIM
I mbajtur me date 16 Mars 2016, ne mbledhjen e Komisionit te Disiplines se FSHF-se per shqyrtimin e e problemeve disiplinore te konstatuara ne ndeshjet e kategorive te ndryshme te Kampionatit Kombetar te Futbollit dhe per shqyrtimin e kerkesave te paraqitura.
Komisioni pasi u njoh me relacionin e Sekretariatit Teknik, shqyrtoi dokumentacionin e paraqitur, si i diskutoi ceshtjet ne teresi, ne perfundim bazuar dhe ne nenet 76 dhe 77 te KDS.

VENDOSI:
1.KF “Partizani”, per sjelljen e gabuar te spektatoreve te tij, denohet me 200.000(dyqindmije) leke gjobe , ne baze te nenit66/1 te KDS. Gjithashtu KF “Partizani” , paralajmerohet se ne rast perseritje se shkeljes perkatese do te pershkallezohen masat disiplinore, bazuar ne nenin 13 te KDS.
2.KF “Skenderbeu”, per sjelljen e gabuar te spektatoreve te tij , duke demtuar stolat ne shkallet e stadiumit, denohet me 30.000 (tridhjetemije) leke gjobe, bazuar ne nenin 66/2 te KDS.
3.Lojtari i KF “Laçi” , Kevin Bardhi, per sjellje te keqe ndaj kundershtarit, denohet 5(pese) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenit 48/1.e te KDS.
4.Lojtari i KF “Kamza”, Alfred DeliallisidhelojtariiKF “Korabi”, Sokol Mziu, per goditjendajnjeri – tjetrit, denohet secili me 5(pese) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 48/1.e te KDS.
5.Lojtari KF “Partizani B”, Fabio Hasa dhe lojtari i KF “Tirana B”, Gabriele Mezini, per ofendim ndaj njeri – tjetrit, denohet secili me 2(dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar nenenit 56/1.dte KDS.
6.Zyrtari i KF “Sukthi”, Ded Shahini, per proteste ndaj vendimit te arbitrit me gjeste dhe fjale ofenduese, denohet me 2(dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenit 56/1.ate KDS.
7.KF “Egnatia”, per sjelljen e gabuar te spektatoreve, denohet me zhvillimin e 1(nje) ndeshje pa spektatore ne stadiumin perkates,bazuar ne nenit 66/1 dhe 65/4 te KDS.
8.KF “Naftetari”, per sjellje te gabuar te spektatoreve, duke shkaktuar akte te dhunes dhe nderprerje te perkohshme te lojes, denohet me zhvillimin e 4 ndeshje pa spektator ne stadiumin perkates,humbjen e ndeshjes ne tavoline me rezultatin 3 me 0 me KF “Tepelena”.
9.KF “Vllaznia” U-19, per aktivizim te lojtarit qe nuk kishte te drejte te luante, denohet me humbjen e ndeshjes me tavoline me rezultatin 3 me 0 me KF “Internacional” U-19 dhe zbritjen e 3 (tre)pikeve nga klasifikimi, bazuar ne nenin 54/1 te KDS.
10.Lojtari i KF “Akademia” U-19, Rei Qurdedi, per sjellje te keqe ndaj lojtarit kundershtar, denohet me 2 (dy)ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 48/1.d te KDS.
11.Lojtari i KF “Akademi” U-19, Dean Shehi, per sjellje jo sportive ndaj personave te tjere, denohet me 2(dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 48/1.d te KDS.
12.A.F “Dinamo” U-17, per aktivizim te lojtarit qe nuk kishte te drejte te luante,denohet me humbjen e ndeshjes me tavoline me rezultatin 3 me 0 me KF “Skenderbeu” U-17 dhe zbritjen e 3 (tre)pikeve nga klasifikimi, bazuar ne nenin 54/1 te KDS.
13.KF “Vlora” U-17, per aktivizim te lojtarit qe nuk kishte te drejte te luante, denohet me humbjen e ndeshjes me tavoline me rezultatin 3 me 0 me KF “Tomorri” U-17 dhe zbritjen e 3 (tre)pikeve nga klasifikimi, bazuar ne nenin 54/1 te KDS.
14.Tranjeri i KF “Internacional” U-15, Olgert Muka, per protesta me fjale dhe gjeste ofenduese ndaj zyrtarit te ndeshjes, denohet me 2(dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 56/1.a te KDS.

Kunder vendimit mund te behet ankim brenda 3 (tre) diteve ne Komisionin e Apelit.

Komisioni i Disiplines

Kryetar Anetar Anetar
Ardian Haci Adriatik Brace Kujtim Pagria

S'KA KOMENTE

Comments are closed.