Hadërgjonaj e ka të qartë të ardhmen e tij

0
SHPËRNDAJE

englandu21vswitzerlandu21europeanunderbvof2rdk_xhl
Hadergjonaj me te rinjte e Zvicres

“Teorikisht ende mund të zgjedh se për cilën Kombëtare mund të luaj: Zvicrën, Kosovën ose Shqipërinë. Të luajë për Zvicrën do të ishte një hap tjetër i rëndësishëm në karrierën time. Momentalisht preferoj Zvicrën”, – këto janë fjalët e futbollistit të talentuar shqiptar Florent Hadërgjonaj sipas ‘Fansat e Futbollit Kosovar’ në FB, fjalë këto qe kane prekur si shqiptarët e Shqipërisë, ashtu edhe ata të Kosovës.

Pra edhe Hadërgjonaj ndjek hapat e shumë të tjerëve të cilët shohin interesin vetjak duke i klasifikuar zgjedhjet në bazë të karrierës dhe famës ndonëse nuk harrojnë të stampojnë veten me shqiponja dykrenare apo hera herës të formojnë simbolin e prejardhjes me duar.

497433026
Florent Hadergjonaj, Musa Araz, dhe Shani Tarashaj te Zvicra U21

S'KA KOMENTE

Comments are closed.