Ja se kur vijnë Spanja dhe Italia të luajnë në Shqipëri

0
SHPËRNDAJE

Pas shortit të Botërorit 2018 është caktuar edhe kalendari i ndeshjeve të grupit G, ku bën pjesë edhe përfaqësuesja jonë. Për të gjithë ata që janë kuriozë se kur vjen Spanja dhe Italia vijnë në Shqipëri, atëherë hidhini një sy ndeshjeve të mëposhtme

spaItaKy është kalendari plotë i ndeshjeve të grupit eliminator të Botërorit 2018 :
5 Shtator 2016 — Shqiperi – Maqedoni
6 Tetor 2016 — Lichtenstein – Shqiperi
9 Tetor 2016 — Shqiperi – Spanje
12 Nentor 2016 — Shqiperi – Izrael
24 Mars 2017 — Itali – Shqiperi
11 Qershor 2017 — Izrael – Shqiperi
2 Shtator 2017 — Shqiperi – Lichtenstein
5 Shtator 2017 — Maqedoni – Shqiperi
6 Tetor 2017 — Spanje – Shqiperi
9 Tetor 2017 — Shqiperi – Itali

S'KA KOMENTE

Comments are closed.