Josa: Jam i dëshpëruar, nuk duhet ta bëjmë gjithçka të zezë

0
SHPËRNDAJE

Jam i dëshpëruar për rezultatin. Loja pati një zhvillim disi të mirë nga ana jonë, sa i takon ndërtimit dhe mënyrës si shkuam te porta. Gjithsesi nuk e goditëm portën kundërshtare, përvesh shtyllës me goditje standarde. Skënderbeu shënoi thjeshtë dhe ishte i evitueshëm. Topi duhej ndalur që në goditjen e Micit.”

“Skuadra po prodhon lojë, por mund të bënim më tepër. Nuk ëshët çdo gjë perfekt. Skënderbeu priti momentin që të në godiste, siç kemi bërë ne në ndonjë ndeshje”.

“Më pëlqeu mënyra e lojës, sidomos pjesën e dytë. Vetëm duhet të ngulmonim më shumë nga e majta, që Mosje mos ta merrte topin më tërheqje. Ashtu e pësuam golin e dytë. Duhet t’i kushtonim më shumë rëndësi lojës nga krahët”.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.