Kalendari i Serie A 2015-2016, menjëherë supersfida

0
SHPËRNDAJE

serie A

 

Në orën 19:00 u hodh shorti për kalendarin e Serie A që do të fillojë më 22-23 gusht. Kampionati Italian do të nisë menjëherë vrullshëm pasi që në javën e parë do të kemi një ndeshje të madhe, atë midis Milanit dhe Fiorentinës. Në javën e dytë do të kemi një përballje midis dy skuadrave kryesore pretendente për titullin kampion, Roma – Juve. Në javën e tretë luhet Derbi i Madoninës midis Milan dhe Inter.Java e fundit do të rezervojë një sfidë e cila mund të rezultojë vendimtare për fatet e kampionatit, atë midis Romës dhe Milanit. Në vazhdim ju sjellim kalendarin e plotë të 19 ndeshjeve të Serisë A :

Java 1
Empoli-Chievo; Fiorentina-Milan; Frosinone-Torino; Inter-Atalanta;  Juventus-Udinese;  Lazio-Bologna; Palermo-Genoa; Sampdoria-Carpi; Sassuolo-Napoli; Verona-Roma.

Java 2
Atalanta-Frosinone; Bologna-Sassuolo; Carpi-Inter; Chievo-Lazio; Genoa-Verona; Milan-Empoli;  Napoli-Samp; Roma-Juve;  Torino-Fiorentina; Udinese-Palermo

Java 3
Empoli-Napoli;  Fiorentina-Genoa; Frosinone-Roma; Verona-Torino; Inter-Milan;  Juve-Chievo; Lazio-Udinese;  Palermo-Carpi;  Samp-Bologna; Sassuolo-Atalanta

Java 4
Atalanta-Verona; Bologna-Frosinone;  Carpi-Fiorentina;  Chievo-Inter; Genoa-Juve; Milan-Palermo; Napoli-Lazio;  Roma-Sassuolo; Torino-Samp;  Udinese-Empoli

Java 5
Carpi-Napoli; Chievo-Torino; Empoli-Atalanta; Fiorentina-Bologna; Inter-Verona; Juve-Frosinone; Lazio-Genoa; Palermo-Sassuolo; Samp-Roma;  Udinese-Milan

10a giornata

Java 6
Atalanta-Samp; Bologna-Udinese;  Frosinone-Empoli; Genoa-Milan; Verona-Lazio; Inter-Fiorentina; Napoli-Juve;  Roma-Carpi; Sassuolo-Chievo; Roma-Palermo

Java 7
Carpi-Torino; Chievo-Verona; Empoli-Sassuolo; Fiorentina-Atalanta; Juve-Bologna; Lazio-Fiorentina; Milan-Napoli; Palermo-Roma; Samp-Inter; Udinese-Genoa

Java 8
Atalanta-Carpi; Bologna-Palermo; Frosinone-Samp; Genoa-Chievo; Verona–Udinese; Inter-Juve; Napoli-Fiorentina; Roma-Empoli; Sassuolo-Lazio; Torino-Milan

Java 9
Carpi-Bologna; Chievo-Napoli; Empoli-Genoa; Fiorentina-Roma; Juve-Atalanta; Lazio-Torino; Milan-Sassuolo; Palermo-Inter; Samp-Verona; Udinese-Frosinone

Java 10
Atalanta-Lazio; Bologna-Inter; Frosinone-Carpi; Verona-Fiorentina; Milan-Chievo; Napoli-Palermo; Roma-Udinese; Samp-Empoli; Sassulo-Juve; Torino-Genoa

italia

Java 11
Bologna-Atalanta; Carpi-Verona; Chievo-Samp; Fiorentina-Frosinone; Genoa-Napoli; Inter-Roma; Juve-Torino; Lazio-Milan; Palermo-Empoli; Udinese-Sassuolo

Java 12
Empoli-Juve; Frosinone-Genoa; Verona-Bologna; Milan-Atalanta; Napoli-Udinese; Palermo-Chievo; Roma-Lazio; Samp-Fiorentina; Sassuolo-Carpi; Torino-Inter

Java 13
Atalanta-Torino; Bologna-Roma; Carpi-Chievo; Fiorentina-Empoli; Genoa-Sassuolo; Verona-Napoli; Inter-Frosinone; Juve-Milan; Lazio-Palermo-Udinese-Samp

Java 14
Chievo-Udinese; Empoli-Lazio; Frosinone-Verona, Genoa-Carpi; Milan-Samp; Napoli-Inter; Palermo-Juve; Roma-Atalanta; Sassuolo-Fiorentina; Torino-Bologna

Java 15
Atalanta-Palermo; Bologna-Napoli; Carpi-Milan; Fiorentina-Udinese; Frosinone-Chievo; Verona-Empoli; Inter-Genoa; Lazio-Juve; Samp-Sassuolo; Torino-Roma

Java 16
Chievo-Atalanta; Empoli-Carpi; Genoa-Bologna; Juve-Fiorentina; Lazio-Samp; Milan-Verona; Napoli-Roma; Palermo-Frosinone; Sassuolo-Torino; Udinese-Inter

Java 17
Atalanta-Napoli; Bologna-Empoli; Carpi-Juve; Fiorentina-Chievo; Frosinone-Milan; Verona-Sassuolo; Inter-Lazio; Roma-Genoa; Samp-Palermo; Torino-Udinese

Java 18
Chievo-Roma; Empoli-Inter; Genoa-Samp; Juve-Verona; Lazio-Carpi; Milan-Bologna; Napoli-Torino; Palermo-Fiorentina; Sassuolo-Frosinone; Udinese-Atalanta

Java 19
Atalanta-Genoa; Bologna-Chievo; Carpi-Udinese; Fiorentina-Lazio; Frosinone-Napoli; Verona-Palermo; Inter-Sassuolo; Roma-Milan; Samp-Juve; Torino-Empoli

serie A

S'KA KOMENTE

Comments are closed.