Këshilla Bastesh

1
SHPËRNDAJE

Këshilla bastesh nga specialistë
Këshilla bastesh nga specialistë

Të nderuar miq të faqes tonë minuta90.com, ua dedikon  këtë hapësirë atyre që nuk luajnë në fushë por nga shtëpia. Ju do të keni mundësinë që të njiheni me parashikime rezultatesh për personat që bastojnë.

Stafi ynë si fillim do t’i vëri në dispozicionin tuaj pa pagesë parashikimet. Pasi t’i keni konfirmuar se ne kemi bërë zgjedhjet e duhura në shumicën e rasteve, më vonë këto parashikime do të kalojnë kundrejt një pagese që do t’ju bëhet e ditur në rast interesimi.

Kini parasyh se ne nuk shesim ndeshje të sigurta por japim parashikime nga specialistë të punësuar në kompani prestigjoze me % të lartë suksesi.
Herë pas here ne do publikojmë skedinat fituese dhe humbëse derisa të meritojmë besimin tuaj.

Për çdo detaj na kontaktoni në Facebok
ose EMAIL: [email protected]

Duke ju falenduar për vëmendjej tuaj, ju urojmë fat në ditët në vazhdim.

1 KOMENT

Comments are closed.