Kjo është çiklistja më seksi në botë (foto)

0
SHPËRNDAJE

Quhet Lucia Javocerkova dhe është një çikliste gjysëm-profesioniste nga Sllovakia, por që njëkohësisht merret edhe me modelim. Dhe me këtë paraqitje trupore nuk mund ti vemë faj. Ja fotot e Javocerkovës që të lenë pa mend.

5c544f04d18c2727123bde60c089ccd446fb18cb5014c06caa679dc5e079d5ea 236a730e06af7b8c815295d618d81494 lucia Lucia_Javorcekova__luciajavorcekova__35157208 Lucia_Javorcekova_Bellazon_16

wallplaza.ru

Lucia-Javorcekova-3-2ypr0n4q70rzwf6dxdjnre lucia-javorcekova-9 Lucia-Javorcekova-a-compatriot-of-Peter-Sagan-4 post-8350-0-59419500-1424948738

21 (3)

S'KA KOMENTE

Comments are closed.