Komisioni i Disiplinës dënon mbrojtësin e Partizanit

0
SHPËRNDAJE

VENDIM

I mbajtur sot me date 3 Mars 2016, ne mbledhjen e Komisionit te Disiplines se FSHF-se per shqyrtimin e e problemeve disiplinore te konstatuara ne ndeshjet e kategorive te ndryshme te Kampionatit Kombetar te Futbollit dhe per shqyrtimin e kerkesave te paraqitura.
Komisioni pasi u njoh me relacionin e Sekretariatit Teknik, shqyrtoi dokumentacionin e paraqitur, si i diskutoi ceshtjet ne teresi, ne perfundim bazuar dhe ne nenet 76 dhe 77 te KDS.

VENDOSI:

1.Lojtari i KF “Partizani”, Labinot Ibrahimi, per sjellje jo sportive ndaj zyrtareve te ndeshjes, denohet me 8(tete) ndeshje pezullim nga aktiviteti sportiv, bazuar ne nenin 49/1.a te KDS.

2.KF “Erzeni”, per deshtim ne permbushjen e pergjegjesive, denohet me 100.000 (njeqindmije) leke gjobe, bazuar ne nenet 64, 65 dhe 136/1.a te KDS.Gjoba vendoset ne masen 50% ne aplikim te nenit 136/1.a te KDS.

3.Lojtari i KF “Erzeni”, Rejnaldo Troplini, per goditje me grusht ndaj kundershtarit, denohet me 5(pese) ndeshje pezullim nga aktiviteti sportiv, bazuar ne nenin 48/1.e te KDS.

4.KF “Kastrioti”, per sjellje te gabuar te tifozerise se tij, denohet me zhvillimin e 2(dy) ndeshje pa spektator ne stadiumin perkates, bazuar ne nenin 66/3.a te KDS.

5.KF “Turbina”, per hedhje te sendeve te forta ne fushen e lojes duke shkaktuar nderprerje te lojes, denohet me zhvillimin e 4(kater) ndeshje pa spektator ne stadiumin perkates, bazuar ne nenin 66/3.b te KDS.

6.KF “Butriniti”, per sjellje te gabuar te tifozerise se tij, denohet me 100.000(njeqindmije) leke gjobe, bazuar ne nenet 66/1 dhe 136/1.a te KDS. Gjoba vendoset ne masen 50% ne aplikim te nenit 136/1.a te KDS.

7.KF “Vllaznimi” U-19, per mos paraqitje ne ndeshjes me KF “Terbuni” U-19, denohet me humbjen e ndeshjes ne tavoline me rezultatin 3 me 0, bazuar ne nenin 55/1 te KDS.

8.Lojtari i KF “Besa” U-19, Sali Berberi dhe lojtari i KF “Pogradeci” U-19, Mateo Baci, per sjellje te keqe ndaj njeri-tjetrit, denohet secili me 1 (nje) ndeshjes pezullim nga aktiviteti sportiv, bazuar ne nenin 48/1.d te KDS.

9.Zyrtari i KF “Terbuni” U-19, Rifat Asllanaj, per protesta ndaj vendimve te zyrtarit te ndeshjes, denohet me 2(dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti sportiv, bazuar ne nenin 56/1.a te KDS.

10.Lojtari i KF “Brians” U-17, Erisolo Marku, per sjellje jo sportive ndaj zyrtareve te ndeshjes, denohet me 4 (kater) ndeshje pezullim nga aktiviteti sportiv , bazuar ne nenin 49/1.a te KDS.

11.Lojtari i KF “Olimpku” U-17, Argjend Tota, per goditje megrusht ndaj lojtarit kundershtar, denohet me 5 (pese) ndeshje pezullim nga aktiviteti sportiv, bazuar ne nenin 48/1.e te KDS.

12.Zyrtari i KF “Flamurtari” U-17, Dritan Resuli, per protesta ndaj vendimve te zyrtarit te ndeshjes, denohet me 2(dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti sportiv, bazuar ne nenin 56/1.a te KDS.

13.Lojtaret e KF “Djelmnija” U-15, Anton Leka, Kristian Ara dhe Alberto Lumaj, per sulm dhe dhune ndaj zyrtareve te ndeshjes, denohet secili me 12 (dymbedhjete) muaj pezullim nga aktiviteti sportiv, bazuar ne nenin 49/1.b te KDS

14.KF “Djelmnija” U-15, per deshtim ne permbushjen e pergjegjesive per zhvillimin e ndeshjes, denohet me zbritjen e 3 (tre) pikeve nga klasifikimi, me humbjen e ndeshjes ne tavoline me rezultatin 3 me 0 KF “Shkodra” U-15 dhe me zhvillimin e 4 (kater) ndeshje pa spektator ne stadiumin perkates, bazuar ne bashkim te neneve 65/3.b dhe 53/2 te KDS.

15.Lojtari i KF “Djelmnia” U-15, Flavjo Mici, per kercenim ndaj zyrtareve te ndeshjes, denohet me 12 (dymbedhjete) muaj pezullim nga aktiviteti sportiv,bazuar ne bashkim te neneve 11/f dhe 58/a te KDS.

16.Zyrtari i KF “Djelmnija” U-11, Gjovalin Stolaj, per sjellje jo sportive ndaj zyrtareve te ndeshjes, denohet 10(dhjete) ndeshje pezullim nga aktiviteti sportiv, bazuar ne nenin 49/2.a te KDS.

17.KF “Djelmnija” U-11, per deshtim ne permbushjen e pergjegjesive per zhvillimin e ndeshjes, denohet me humbjen e ndeshjes me KF “ Shpresa” U-11 me rezultatin 3 me 0 dhe zhvillimin e 4 (kater) ndeshje pa spektator ne stadiumin perkates, bazuar ne nenin 65/3.b te KDS.

Kunder vendimit mund te behet ankim brenda 3 (tre) diteve ne Komisionin e Apelit.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.