Komisioni i Displinës me “dorë të hekurt” ndaj Malotës dhe Hilës

0
SHPËRNDAJE

 

malotaDuket se Komisioni i Disiplinës pranë FSHF-së ka ndërhyrë në mënyrë të “hekurt” me vendimet e tij. Kështu dënim maksimal kanë marrë dy lojtarët protagonist të një zënke në sfidën Kukësi-Teuta, Renato Malota dhe Ardit Hila.

Po ashtu në vazhdim mësoni edhe masat e marra ndaj zyrtarëve dhe lojtarëve të ekipeve të tjera nga ky komision.

 

 

Vendimi i Komisionit te Disiplines se FSHF date 15.09.2015
Shtyp Print Email. E-mail
FEDERATA SHQIPTARE E FUTBOLLIT
KOMISIONI I DISIPLINES

PROCESVERBAL

I mbajtur sot me date 15 Shtator 2015, ne mbledhjen e Komisionit te Disiplines se FSHF-se per shqyrtimin e e problemeve disiplinore te konstatuara ne ndeshjet e kategorive te ndryshme te Kampionatit Kombetar te Futbollit dhe per shqyrtimin e kerkesave te paraqitura.
Komisioni pasi u njoh me relacionin e Sekretariatit Teknik, shqyrtoi dokumentacionin e paraqitur, si i diskutoi ceshtjet ne teresi, ne perfundim bazuar dhe ne nenin 78 te KDS.

VENDOSI:

1.Zyrtari i KF “Vllaznia”, Ilir Dibra, per hyrje ne fushen e lojes pa lejen e gjyqtarit dhe sjellje jo sportive ndaj zyrtareve te ndeshjes, denohet me 8(tete) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 49/2.a te KDS.
2.Lojtari i KF “Kukesi”, Renato Mallota, per goditje me shkelm ndaj lojtarit kundershtar, denohet me 5(pese) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 48/1.e te KDS.
3.Lojtari i KF “Teuta”, Ardit Hila, per goditje me koke ndaj lojtarit kundershtar, denohet me 5(pese) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 48/1.e te KDS.
4.KF “Terbuni”, per hedhje te mjeteve ndezese, denohet me gjobe me vlere 30.000(tridhjetemije) leke, bazuar ne nenet 65/1 dhe 66/1 te KDS.
5.KF “Ada Velipoje”, per deshtim ne permbushjen e pergjegjesive, denohet me gjobe me vlere 15.000 (pesembedhjetemije) leke, bazuar ne nenet 65/1 dhe 136/1.a te KDS.
6.Mospranimin e kerkeses se presidentit te ekipit te “Brians” , Gjergji Filipi, per rishikimim e vendimit te Komisionit te Dispilines Sportive.

Kunder vendimit mund te behet ankim brenda 3 (tre) diteve ne Komisionin e Apelit.

Komisioni i Disiplines
Kryetar 

Sokol Como

Anetar

Sajmir Xhuglini

Kujtim Pagria

S'KA KOMENTE

Comments are closed.