Konfirmimi/ Emiliano Vila zyrtarisht i Inter Bakut

0
SHPËRNDAJE

Pas shqetësimit të ngritur një ditë më parë për mungesën e informacionit rreth transferimit të futbollistit durrsak Emiliano Vila nga AO Kerkyra e Greqisë te Inter Baku e Azerbajxhanit, në redaksinë tonë ka mbërritur konfirmimi zyrtar i kësaj lëvizje. E gjithë mjegulla e mosinformimit ka qenë si rrjedhojë e burokracisë së dokumentacioneve të futbollistit në fjalë por çdo gjë është çështje kohe pasi siç shihet edhe në foto, çdo gjë është e kryer në rrugë zyrtare dhe konform rregullave ndërkombëtare të transferimeve të futbollistëve. Lëvizjen e Vilës e ka përshkruar me nota entuziaste edhe gazeta azere “futbol11” (foto).

12033429_936859246378520_1545731241_n
Aplikimi i vizës për Azerbajxhan
12023136_936859009711877_471959367_n
Shkrimi i “futbol11”

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.