Lajm fantastik për Tottin

0
SHPËRNDAJE

Il capitano della Roma, Francesco Totti, con la moglie Ilary Blasi all'inaugurazione del nuovo reparto di neuropsichiatria infantile del Policlinico Gemelli, Roma 4 aprile 2013. ANSA/LUCIANO ROSSI/AS ROMA
Francesco Totti, dhe Ilary Blasi (Foto: ANSA/LUCIANO ROSSI/AS ROMA)

Ndonëse në aspektin sportiv për Francesco Tottin gjërat nuk kanë ndryshuar me karrierën që i afrohet pashmangërisht fundit, një lajm i bukur për të dhe familjen e tij erdhi sot me ardhjen në jetë të vajzës së tij, Isabel, fëmija i tretë në familjen Totti, pas Cristian dhe Chanel. Bëhet e ditur se Isabel lindi pa ndërlikime dhe është me shëndet shumë normal.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.