Levi: E zgjidhëm pjesën e parë, më pas s’kishte më futboll

0
SHPËRNDAJE

Stanislav Levi
Stanislav Levi
“Ndeshja e parë përpara tifozëve dhe arritëm fitoren, jam i lumtur për ekipin. I shfrytëzuam dy rastet tona dhe shënuam në pjesën e parë, në pjesën e dytë s’kishte më futboll sepse terreni u rëndua. Zëvëndësimet i zgjedh unë kur dhe si i bëj sepse sot fituam dhe mendoj se kam bërë zgjedhjet e duhura. Morina dhe Zeqiri s’janë në gjendje optimale. Me kalimin e kohës të gjithë do të na nevojiten, sepse kampionati është i gjatë. Në pjesën e dytë s’kishte kushte për lojë, sepse më këtë fushë dhe me këtë mot ndryshon ritmi i lojës. Puna e trajenrit është stress. Unë jetoj për ekipin për futbollin 24 orë i gatshëm për ekipin dhe kjo është puna ime.”

S'KA KOMENTE

Comments are closed.