Liverpool kërkon trajner. Cilët janë 5 kandidatët.

0
SHPËRNDAJE

1Carlo Ancelotti – pa skuadër

Carlo Ancelotti

Emri i parë në listë është ai i Carlo Ancelottit. Ish tekniku i Real Madrid është pa skuadër për momentin dhe ka të gjithë eksperiencën e duhur për të drejtuar “The Reds”

Ecuria e dobët e Liverpool në këtë sezon po lëkund edhe pozitat e Brendan Rodgers në krye të skuadrës. Rezultatet e pakënaqshme, pavarësisht ndërhyrjeve në merkaton e verës, po bëjnë që drejtuesit e klubit të “Anfield Road” të mendojnë për një trajner tjetër.

2Jurgen Klopp – pa skuadër

Një tjetër emër shumë i mundshëm është ai i Jurgen Klopp, ndërsa në axhendën e Liverpool janë edhe tre teknikë të tjerë
Ecuria e dobët e Liverpool në këtë sezon po lëkund edhe pozitat e Brendan Rodgers në krye të skuadrës. Rezultatet e pakënaqshme, pavarësisht ndërhyrjeve në merkaton e verës, po bëjnë që drejtuesit e klubit të “Anfield Road” të mendojnë për një trajner tjetër.

3Ronald Koeman – Southampton


Ecuria e dobët e Liverpool në këtë sezon po lëkund edhe pozitat e Brendan Rodgers në krye të skuadrës. Rezultatet e pakënaqshme, pavarësisht ndërhyrjeve në merkaton e verës, po bëjnë që drejtuesit e klubit të “Anfield Road” të mendojnë për një trajner tjetër.

4Frank De Boer – Ajax


Ecuria e dobët e Liverpool në këtë sezon po lëkund edhe pozitat e Brendan Rodgers në krye të skuadrës. Rezultatet e pakënaqshme, pavarësisht ndërhyrjeve në merkaton e verës, po bëjnë që drejtuesit e klubit të “Anfield Road” të mendojnë për një trajner tjetër.

5Garry Monk – Swansea City


Ecuria e dobët e Liverpool në këtë sezon po lëkund edhe pozitat e Brendan Rodgers në krye të skuadrës. Rezultatet e pakënaqshme, pavarësisht ndërhyrjeve në merkaton e verës, po bëjnë që drejtuesit e klubit të “Anfield Road” të mendojnë për një trajner tjetër.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.