“Lojërat e Ishujve Paqësorë”, Fixhi – Mikronezia 38-0 (video)

0
SHPËRNDAJE

Ndonëse nuk mund të quhet rezultat zyrtar për dy arësye, turneu mbahet për moshat nën 23 vjeçare (ekipet olimpike) dhe ngaqë Mikronezia nuk ka Kombëtare të pranuar në FIFA, prapëseprapë rezultati 38-0 të lë pa fjalë. Përfaqësuesja e Mikronezisë kishte humbur edhe ndeshjen e parë të turneut të quajtur “Lojërat e Ishujve Paqësorë” me rezultatin 13-0 ndaj Tahitit. Rekordi zyrtar ngelet fitorja e Australisë ndaj Ishujve Samoa me rezultatin 31-0.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.