Luani me ne, gjeni Quizz-in e ditës

3
SHPËRNDAJE

screen480x480

Përshendetje të nderuar lexues të minuta90.com. Sot stafi ynë ka menduar t’ju bëjë pjesë të lojës sonë. Rregullat e lojës janë si më poshtë.

– Parashikoni rezultatin e saktë të ndeshjes Kukësi – Mlladost dhe minimum 1 autor goli dhe do të fitoni shallin e një ekip sipas zgjedhjes tuaj.

– Fitues shpallet ai që plotëson i pari kërkesat tona.

 

Përgjigjet tuaja lërini me koment më poshtë.

Ju faleminderit që na ndiqni dhe ju ftojmë që të vizitoni faqen tonë për të tjera informacione sportive.

 

 

©minuta90.com

3 KOMENTET

Comments are closed.