Masato-Nikolic, dje shok sot kundërshtar

0
SHPËRNDAJE

image
Merkato verore në Shqipëri ka sjellur shumë lojtarë në tokën tonë . Dy prej tyre janë edhe Fukui Masato, japonezi këmbëshpejtë i Tiranës dhe tjetri Jovan Nikolic, ardhja e fundit në rradhë t e Partizanit. Dy lojtarët në fjalë janë shok shumë të mirë me njëri-tjetrin, por sigurisht tashmë do të jenë edhe kundërshtar të mëdhenj. Kur më pare janë aktivizuar në të njejtën skuadër Sutjeskën. Dihet rivaliteti midis dy ekipeve Tirana dhe Partizani. Në Nikshqit, qyteti i skuadrës së mëparshme të tyre, Sutjeska, të gjithë thon se Masato dhe Nikolic janë shok shumë të mirë, ata rrinë gjithë ditën së bashku, kafe, stërvitje. Por tashmë edhe pse jetojnë në një qytet shoqeria mes tyre duket tepër e vështirë. Në sytë e fansëve shoqëria e tyre nuk rrezaton mirë , por sigurisht futbolli nuk është luftë. Por edhe këto tip “problemesh” njihen dhe për më tepër kur bëhet fjalë për dy rival të përjetshëm si Tirana dhe Partizani.

11060289_1609128769343239_8772280643173999501_n

S'KA KOMENTE

Comments are closed.