Miqësoret e lluksit, mbizotërojnë barazimet (video)

0
SHPËRNDAJE

Barazim 2-2 mes Anglisë dhe Francës, 0-0 mes Gjermanisë dhe Italisë, 0-0 mes Francës dhe Bregut të Fildishtë, si dhe barazime 0-0 e 1-1 respektivisht mes Austrisë e Sllovakisë dhe Cekisë me Danimarkën. Duket se pas një ecurie të lodhshme të eliminatoreve thuajse të gjitha skuadrat ishin të kënaqura me barazimet (ose mos-humbjet).

S'KA KOMENTE

Comments are closed.