Mustafi bashkohet me dhimbjen e Parisit

0
SHPËRNDAJE

Dje në ‘’Stade de France’’ ishte edhe Shkodran Mustafi, i cili është ndjerë i prekur nga e gjitha ajo që ka ndodhur në Paris. Pasi ka përjetuar frikën dhe tmerrin gjatë dhe pas ndeshjes me miqësore ndaj Francës, Mustafi i kthyer në Gjermani ka shkruar mbi këtë akt terrorist. Ai bashkohet me dhimbjen e të gjithë atyre ,që kanë humbur njerëzit e dashur në aktet terroriste të ndodhura në Paris.

‘’Jam kthyer në Gjermani… Por mendimet e mia shkojnë për të gjithë ata ,që kanë humbur njerëzit e tyre të dashur në Paris… Çfarë po ndodh me këtë planet!? Zoti na ndihmoftë.mustafi

S'KA KOMENTE

Comments are closed.