Neymar shpallet fajtor nga gjykata braziliane

0
SHPËRNDAJE

ed95c8721e0cd38870b003acd5e895d9
Neymar

Nje gjykate braziliane ka shpallur lojtarin e Barcelones, Neymar, fajtor per evazion fiskal, mosdeklarim te ardhurash dhe vonesa e mospagesa te taksave qe nga koha kur ishte lojtar i Santos. Shuma qe sulmuesi duhet te shlyeje eshte plot $45 milion, shume qe perfshin edhe kamatat me interesat.

Prokuroret provuan fajesine e Neymar me taksat e uleta te perfituara prej tij duke i kaluar shumat e transferimeve te tij ne kompani biznesi te hapura nga familjaret e tij, si dhe mosdeklarimi i te ardhurave nga reklamat e bera dhe te drejtat e imazhit. E njejta gjykate ja pati ngrire asetet edhe me pare lojtarit, kur ky i fundit akuzohej per akuzat e lartpermendura.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.