Përballen në “Selman Stërmasi” Qeveria vs. Ambasadorët (foto/video)

0
SHPËRNDAJE

U luajt dje në stadiumin “Selman Stermasi” ndeshja simbolike mes kabinetit qeveritar dhe ambasadorëve të huaj të akredituar në vendin tone. Takimi ishte mëse miqesor, gjë që u pasqyrua edhe në rezultatin përfundimtar 3-3. (Fotot nga Panorama)

13495192_494424720762115_5928748046393191745_n 13615035_494420484095872_5883095841747156339_n

Edmond Haxhinasto, gjate nje ndeshje miqesore futbolli mes Kabinetit Qeveritar “Rama” dhe Ambasadoreve, ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane./r/n/r/nEdmond Haxhinasto, during a friendly soccer match between the Cabinet Government "Rama" and Ambassadors, at Selman Stermasi stadium in Tirana.
Edmond Haxhinasto, gjate nje ndeshje miqesore futbolli mes Kabinetit Qeveritar “Rama” dhe Ambasadoreve, ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane./r/n/r/nEdmond Haxhinasto, during a friendly soccer match between the Cabinet Government “Rama” and Ambassadors, at Selman Stermasi stadium in Tirana.
Arben Ahmetaj, gjate nje ndeshje miqesore futbolli mes Kabinetit Qeveritar “Rama” dhe Ambasadoreve, ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane./r/n/r/nArben Ahmetaj, during a friendly soccer match between the Cabinet Government "Rama" and Ambassadors, at Selman Stermasi stadium in Tirana.
Arben Ahmetaj, gjate nje ndeshje miqesore futbolli mes Kabinetit Qeveritar “Rama” dhe Ambasadoreve, ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane./r/n/r/nArben Ahmetaj, during a friendly soccer match between the Cabinet Government “Rama” and Ambassadors, at Selman Stermasi stadium in Tirana.
Arben Ahmetaj, Ervin Koci dhe Ervin Bushati, gjate nje ndeshje miqesore futbolli mes Kabinetit Qeveritar “Rama” dhe Ambasadoreve, ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane./r/n/r/nArben Ahmetaj, Ervin Koci and Ervin Bushati, during a friendly soccer match between the Cabinet Government "Rama" and Ambassadors, at Selman Stermasi stadium in Tirana.
Arben Ahmetaj, Ervin Koci dhe Ervin Bushati, gjate nje ndeshje miqesore futbolli mes Kabinetit Qeveritar “Rama” dhe Ambasadoreve, ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane./r/n/r/nArben Ahmetaj, Ervin Koci and Ervin Bushati, during a friendly soccer match between the Cabinet Government “Rama” and Ambassadors, at Selman Stermasi stadium in Tirana.
Arben Ahmetaj, gjate nje ndeshje miqesore futbolli mes Kabinetit Qeveritar “Rama” dhe Ambasadoreve, ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane./r/n/r/nArben Ahmetaj, during a friendly soccer match between the Cabinet Government "Rama" and Ambassadors, at Selman Stermasi stadium in Tirana.
Arben Ahmetaj, gjate nje ndeshje miqesore futbolli mes Kabinetit Qeveritar “Rama” dhe Ambasadoreve, ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane. /r/n/r/nArben Ahmetaj, during a friendly soccer match between the Cabinet Government “Rama” and Ambassadors, at Selman Stermasi stadium in Tirana.
Saimir Tahiri, gjate nje ndeshje miqesore futbolli mes Kabinetit Qeveritar “Rama” dhe Ambasadoreve, ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane./r/n/r/nSaimir Tahiri, during a friendly soccer match between the Cabinet Government "Rama" and Ambassadors, at Selman Stermasi stadium in Tirana.
Saimir Tahiri, gjate nje ndeshje miqesore futbolli mes Kabinetit Qeveritar “Rama” dhe Ambasadoreve, ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane. /r/n/r/nSaimir Tahiri, during a friendly soccer match between the Cabinet Government “Rama” and Ambassadors, at Selman Stermasi stadium in Tirana.
Saimir Tahiri, gjate nje ndeshje miqesore futbolli mes Kabinetit Qeveritar “Rama” dhe Ambasadoreve, ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane./r/n/r/nSaimir Tahiri, during a friendly soccer match between the Cabinet Government "Rama" and Ambassadors, at Selman Stermasi stadium in Tirana.
Saimir Tahiri, gjate nje ndeshje miqesore futbolli mes Kabinetit Qeveritar “Rama” dhe Ambasadoreve, ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane./r/n/r/nSaimir Tahiri, during a friendly soccer match between the Cabinet Government “Rama” and Ambassadors, at Selman Stermasi stadium in Tirana.
Erion Veliaj, gjate nje ndeshje miqesore futbolli mes Kabinetit Qeveritar “Rama” dhe Ambasadoreve, ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane./r/n/r/nErion Veliaj, during a friendly soccer match between the Cabinet Government "Rama" and Ambassadors, at Selman Stermasi stadium in Tirana.
Erion Veliaj, gjate nje ndeshje miqesore futbolli mes Kabinetit Qeveritar “Rama” dhe Ambasadoreve, ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane. /r/n/r/nErion Veliaj, during a friendly soccer match between the Cabinet Government “Rama” and Ambassadors, at Selman Stermasi stadium in Tirana.
Bledi Cuci, gjate nje ndeshje miqesore futbolli mes Kabinetit Qeveritar “Rama” dhe Ambasadoreve, ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane./r/n/r/nBledi Cuci, during a friendly soccer match between the Cabinet Government "Rama" and Ambassadors, at Selman Stermasi stadium in Tirana.
Bledi Cuci, gjate nje ndeshje miqesore futbolli mes Kabinetit Qeveritar “Rama” dhe Ambasadoreve, ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane. /r/n/r/nBledi Cuci, during a friendly soccer match between the Cabinet Government “Rama” and Ambassadors, at Selman Stermasi stadium in Tirana.
Kryetarja e delegacionit te BE ne Tirane, Romana Vlahutin , gjate nje ndeshje miqesore futbolli mes Kabinetit Qeveritar “Rama” dhe Ambasadoreve, ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane./r/n/r/nHead of EU Delegation in Tirana Romana Vlahutin, during a friendly soccer match between the Cabinet Government "Rama" and Ambassadors, at Selman Stermasi stadium in Tirana.
Kryetarja e delegacionit te BE ne Tirane, Romana Vlahutin , gjate nje ndeshje miqesore futbolli mes Kabinetit Qeveritar “Rama” dhe Ambasadoreve, ne stadiumin Selman Stermasi, ne Tirane. /r/n/r/nHead of EU Delegation in Tirana Romana Vlahutin, during a friendly soccer match between the Cabinet Government “Rama” and Ambassadors, at Selman Stermasi stadium in Tirana.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.