Plaku: “Fundi që kisha ëndërruar”

0
SHPËRNDAJE

Sebino-Plaku-dhe-dushku-ne-duel-ne-Skenderbeu-Tirana-2-0-658x470Sebino Plaku/ “Vërtetë ka qenë sezon ndryshe nga të tjerët, sepse ka patur shumë vështirësi dhe raste të vecanta, por fundi mbahet mend më mirë dhe ky ishte ai që unë kam ëndërruar. Gjërat janë brënda vetes time. Në karrierën time dhe jetë kam parë jetën time, i kam lënë pas problemet dhe të mirat, edhe kësaj rradhe kështu bëra dhe donte Zoti që të ecnim përpara.”

S'KA KOMENTE

Comments are closed.