Presidentët flasin për gjyqtarët. Hasanbelliu: Janë maskarenj. Laska: Meritojnë notën 9

0
SHPËRNDAJE

Presidentet e Superiores ngelin ne klase gjyqtaret. Pjesa derrmuese e tyre jane shprehur me rezerva ndaj tyre, por ka pasur dhe nga ata qe jane te kenaqur me gjykimin.

Edmond Hasanbelliu (Teuta): Shumica e tyre janë maskarenj.
Gazmend Demi (Partizani): Një 4.5, por me hatër.
Ardjan Takaj (Skënderbeu): Ka pasur gabime njerëzore.
Sinan Idrizi (Flamurtari): Një 10 me yll…
Grigor Tavo (Luftëtari): Notë 4 deri në 5.
Pashk Laska (Laçi): Meritojnë 9, janë më mirë se vjet.
Astrit Gjyrezi (Vllaznia): U jap notën 7.
Fehmi Mëziu (Korabi): Një notë 5, për të kaluar klasën.
Refik Halili (Tirana) nuk u prononcua.
Safet Gjici (Kukësi) nuk u prononcua.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.