Priteshin anglezët, por vjen “fshesa shqiptare”

0
SHPËRNDAJE

Foto nga ndeshja Luftëtari - Elbasani
Foto nga ndeshja Luftëtari – Elbasani

Në rradhët e Elbasanit pritenin pagesat e prapambetura, por duket se në fillim ka ardhur largimi i 4 lojtarëv “jabanxhinjë” si Agastra, Aliaj, Sulejmanaj dhe Shehaj. Ndërkohë që për lojtarët janë shpërndarë nga një pagë ditën e sotme si për të qetësuar ujëra.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.