Roland Agalliu, legjionari i parë kampion i viteve 90-të

0
SHPËRNDAJE

71330572
Agalliu ulur i dyti djathtas

Roland Agalliu është futbollisti i parë shqiptar kampion në një kampionat të huaj (Universitatea Craiova, Rumani sezoni 1990-91) pas viteve 90-të dhe i treti në historinë e shqiptarëve nëpër botë pas Sllave Llambit dhe Naim Krieziut në Itali në vitet 1941-42. Deri sot, numri i rasteve kur lojtarët me shtetësi shqiptare kanë dalë kampion në kampionatet e huaja (vetëm kategoritë e para) ka arritur në plot 78.

S'KA KOMENTE

Comments are closed.