Rosi: Pas Australisë duhet të ‘’luftoja’’ me dy pilotë

0
SHPËRNDAJE

Sot është mbyllur botërori i Moto GP por jo polemikat që kanë nisur që pas garës së Australisë.

Pas garës Rosi shprehet Markez ka ‘’ruajtur’’ shpinën e Lorencos dhe nuk ka luftuar me të por të vetem ‘’luftë’’ e zhvilloj ndaj Pedrozës.

‘’Marrëdhëniet me Markez këtë sezon nuk kanë qënë aspak të mira këtë sezon dhe shkëndija e parë ishte në Argjentinë por kulmi arriti në Holandë pasi ai mendoj se e nxorra me qëllim nga pista.

Ajo sjellje që ka bërë sot Markez nuk është e denjë për sportin tonë pasi pas garës së Filip Ijland më është dashur të konkurroj me dy pilot shumë të fortë si Lorenco e Markez dhe kjo nuk ishte e mirë. Sezonin mund ta quaj të bukur dhe Lorenco ka bërë një pjesë të dytë fantastike. Deri në Motegi e gjitha shkonte shumë mir por në Australi ‘’loja’’ ndryshoj pasi në krah të tij u shfaq Markez. Shpresoj që kjo sjellje që ai bëri sot më vonë ti kthehet kundra dhe ai të kuptoj atë që bëri. Por e palejueshme më duket edhe për Hondan ajo që ndodhi kur ai favorizoj një Jamaha dhe luftoj ndaj shokut të tij te Honda, Pedroza. I vetmi moment sot kur Markez tregoj potencialin ishte ndaj Pedrozës në fund të garës.rossi

S'KA KOMENTE

Comments are closed.